Nätverk

Inga lösa trådar

– när vi fixar ditt trådlösa nätverk

Vi hjälper dig att välja rätt bland utbudet så att du får ett trådlöst nätverk som är optimalt för just dig och dina behov. Hur ska mesh-systemet eller routern placeras hemma hos dig? Konfiguration och säkerhetsnycklar? När det är dags för installation – ta gärna hjälp av våra skickliga tekniker. Vi kan snabbt avgöra hur och var produkterna bäst kommer till sin rätta i ditt boende.

Ljuv musik för dina öron:

Vi ser till att du snabbt kommer igång med din nya ljudanläggning.

Sugen på smarta högtalare eller ett nytt hemmabiosystem – men kanske inte lika sugen på att montera det? Dra nytta av våra tjänster. Vi kan installera din nya teknik och ge tips och råd om hur den bör placeras på bästa sätt i ditt hem för att optimera ljudkvaliteten. Vi ser till att du kan njuta av perfekt ljud på nolltid, och om du vill tar vi med oss både kartonger och din gamla anläggning när vi går.

Audio
Installation

Låt tummen sitta kvar mitt i handen

Vi hjälper dig att installera och montera din hemelektronik.

Ny teknik är bra men om man är ovan kan det ta en stund att få ordning på grejorna. Anlita oss för att installera dina nya produkter så går det snabbt och lätt att komma igång. Vi levererar och installerar – och om du vill bli av med dina gamla produkter så tar vi med oss dem när vi går.

Visste du att Rut kan hjälpa dig med IT?

RUT-avdraget går att använda när du tar hjälp med installation eller för enklare rådgivning för datorer, telefoner och nätverk som utförs i ditt hem. Du kan få avdrag med upp till 50 % på arbetskostnaden med en maxsumma på 25 000 kronor, men om du är över 65 år är summan det dubbla.

RUT
TV

Det är helt ok att delegera från soffan

Låt oss sätta upp och installera din nya TV.

Titta på tv är en sak – att sätta upp den är en helt annan. Prata med oss om du vill ha hjälp med installationen, så slipper du leta efter borrmaskinen, lyfta tungt eller bläddra i bruksanvisningen. Poppa popcornen och låt våra tekniker sköta grovgörat, och vill du så forslar vi även bort den gamla produkten.

Installera en ny dator – busenkelt!

I alla fall när du låter oss göra det åt dig.

Ta hjälp av oss så slipper du krångel. Vi installerar gärna datorn åt dig så att du kan fokusera på det viktigaste, att komma igång med användningen. Vi kan föra över innehållet från din gamla dator, ställa in den enligt önskemål och ge dig bästa tipsen på smarta funktioner. 

Dator
Mobil

Klara färdiga smartphone

Vi hjälper dig att komma igång med din nya mobil i rekordfart.

Vi kan hjälpa dig med alla praktiska mobilfrågor: inställningar, flytta över innehåll och visa smarta funktioner. Vi har dessutom ett gott samarbete med operatörerna och kan tillsammans med dig se över dina abonnemang och kontrollera om de matchar dina behov. Vill du göra en back-up, installera mjukvara eller koppla mejlkonton? Fråga oss – vi löser det åt dig.

Vitvaror med lite mer zen.
Fast nu.

Vi kör hem och installerar din vitvara – den blir startklar på nolltid.

Ibland vill man bara få det gjort, speciellt om det är bråttom att snabbt få ett fungerande hushåll igen. Då kan det vara bekvämt att ta hjälp av våra tekniker – vi kan vår sak och installerar snabbt din nya hushållsprodukt. Efteråt tar vi med oss emballaget och om du vill, även med din gamla apparat så slipper du tänka på det.

Vitvaror

Innehållet kan inte visas