Vi hjälper ditt företag

Banner

Vi på Euronics levererar förstås även elektronik och tjänster till ditt företag, oavsett om du har enskild mindre firma, sköter en bostadsrättsförening / BRF som behöver vitvaror eller är ett större företag. Vi förser dig med enstaka produkter såväl som kompletta paketlösningar för lägenhetskomplexet, arbetsplatsen, konferensrummet, lunchhörnan eller väntrummet.

Är du intresserad av en offert från oss - kontakta din Euronics butik.


Våra butiker kan även hjälpa till om du glömt mobilens pin-kod eller vill få dina mail direkt till mobilen, behöver en trygg datorlösning (så inte bilderna från julfesten försvinner), ska skapa en harmonisk shoppingmiljö eller överrösta 20 000 skrikande fans. Bild, ljud, nätverk, datorer, telefoni, installerat och funktionsklart – vi kan våra saker och vet precis vad som fyller ditt företags behov!

Vi levererar, installerar, utbildar och servar. Om något trasslar sköter vi felsökning, reparation och eventuell reklamation. Som företag kan du också välja att leasa din utrustning från Euronics med vår drift- och supporttjänst som tillval. Du kan investera utan att binda ditt kapital, med månadsvis betalning är det lätt att budgetera och bokföra.