Euronics är partner till damlandslaget

banner.png

Sveriges största idrott och Sveriges enda butiksägda kedja inom hemelektronik, Euronics, inleder ett samarbete som innebär att Euronics under de kommande två åren blir officiell partner till damlandslaget.

Det är första gången Euronics går in i ett samarbete med svensk fotboll. Bolaget är dock redan idag central partner till UEFA – även i detta partnerskap är inriktningen damfotboll, med engagemang i både EURO 2022 och Women’s Champions League.

Niklas Nordström, marknadschef på Euronics Sverige:
– Fotboll för kvinnor och flickor växer kraftigt, vi vill vara en del av den utvecklingen och bidra till att damfotbollen syns och uppmärksammas ännu mer. Damlandslaget har verkligen blivit svenska folkets lag, och spelarna är fantastiska förebilder för unga spelare med fotbollsdrömmar.
– Nu ser vi fram emot sommarens EM-slutspel – och nästa år VM i Australien/Nya Zeeland – med nya mästerskapsmedaljer och magiska fotbollsögonblick, säger Niklas.

Helena Taube Rehnmark, marknads- och försäljningschef på Svenska Fotbollförbundet:
– Vi är otroligt glada att välkomna Euronics som partner till damlandslaget. Det känns mycket bra att samarbeta med en partner som delar våra värderingar och vill vara med och skapa kvinnliga förebilder. Med stödet från engagerade partners ökar våra möjligheter att dra nytta av den starka trenden dam- och flickfotbollen befinner sig i.


För mer information
Niklas Nordström
Marknadschef Euronics Sverige
niklas@euronics.se

Helena Taube Rehnmark
Marknads- och försäljningschef Svenska Fotbollförbundet
helena.taube.rehnmark@svenskfotboll.se