club_euronics_vi_bryr_oss_om_vara_kunder.png

Välkommen till vår gemenskap!

Hos Euronics brinner vi för teknikens möjligheter att skapa ett bättre och bekvämare liv. Därför har vi skapat Club Euronics – kundklubben som sätter dig i fokus. Som medlem bjuds du på inspiration och nya kunskaper, skräddarsydda erbjudanden och överraskande upplevelser.

Bli medlem

  • Exklusiva medlemserbjudanden
    Unika klubbpriser och rabatter, förtur till rean, inbjudan till klubbkvällar i din butik och medlemstävlingar med fina priser.
  • Inspiration
    Vi delar med oss av vår passion för smarta lösningar, snygga installationer och tipsar om produkterna du inte vill vara utan.
  • Nyheter
    Vi håller dig uppdaterad om det senaste i hemelektronikens värld och förklarar hur all den nya teknologin fungerar.

Störst i Europa

Hos Euronics står alltid du som kund i centrum och vårt jobb är att hjälpa dig hitta rätt produkter och lösningar som möter just dina önskemål och behov. Vi vill också sprida kunskap och inspiration och väcka nyfikenhet kring teknikens möjligheter att skapa ett bättre och bekvämare liv.

Här träffar du människor med en stark passion för hemelektronik och stora kunskaper om den allra senaste tekniken. Som Europas största fackhandelskedja kombinerar vi styrkan hos en stor inköpsgrupp med kompetensen och personligheten hos den lokala butiken på din ort. Vi finns där du finns!

Euronics har idag över 100 butiker över hela landet och vi finns i 31 länder i Europa och är därmed den största hemelektronik­ kedjan i Europa. Med en stark inköpsorganisation och erfarna medarbetare kan Euronics erbjuda personlig service och initierad rådgivning samtidigt som vi erbjuder bra priser.