Välkommen till vår gemenskap!

Hos Euronics brinner vi för teknikens möjligheter att skapa ett bättre och bekvämare liv. Därför har vi skapat Club Euronics – kundklubben som sätter dig i fokus. Som medlem bjuds du på inspiration och nya kunskaper, skräddarsydda erbjudanden och överraskande upplevelser.


Bli medlem nu och få 100 kr att handla för vid nästa köptillfälle!


Bli medlem >> Logga in >>

Exklusiva medlemserbjudanden

Unika klubbpriser och rabatter, förtur till rean, inbjudan till klubbkvällar i din butik och medlemstävlingar med fina priser.

Inspiration

Vi delar med oss av vår passion för smarta lösningar, snygga installationer och tipsar om produkterna du inte vill vara utan.

Nyheter

Vi håller dig uppdaterad om det senaste i hemelektronikens värld och förklarar hur all den nya teknologin fungerar.

Störst i Europa

  • Hos Euronics står alltid du som kund i centrum och vårt jobb är att hjälpa dig hitta rätt produkter och lösningar som möter just dina önskemål och behov. Vi vill också sprida kunskap och inspiration och väcka nyfikenhet kring teknikens möjligheter att skapa ett bättre och bekvämare liv.
  • Här träffar du människor med en stark passion för hemelektronik och stora kunskaper om den allra senaste tekniken. Som Europas största fackhandelskedja kombinerar vi styrkan hos en stor inköpsgrupp med kompetensen och personligheten hos den lokala butiken på din ort. Vi finns där du finns!
  • Euronics har idag 80 butiker över hela landet och vi finns i 31 länder i Europa och är därmed den största hemelektronik­ kedjan i Europa. Med en stark inköpsorganisation och erfarna medarbetare kan Euronics erbjuda personlig service och initierad rådgivning samtidigt som vi erbjuder bra priser.

Medlemsvillkor

Genom Club Euronics får du personligt anpassad kommunikation med generella förmåner och anpassade medlemserbjudanden.

Läs mer

Integritetspolicy

I samband med att du använder Euronics.se sparar vi även vissa personuppgifter angående dig för att kunna leverera en så bra tjänst som möjligt.

Läs mer