Stolt sponsor av UEFA Women’s Football


Euronics är officiell sponsor till UEFA Women's Football inklusive UEFA Women's Champions League, UEFA Women's EURO 2022 och 2025 och kampanjen Together #WePlayStrong.

Grunden för detta partnerskap är den delade tron ​​på damfotbollens enorma potential. I och med detta fyraåriga engagemang siktar Euronics Group på att stödja spelets tillväxt genom att supporta UEFA:s plan att förankra fotboll som den ledande kvinnliga lagsporten i Europa. Vi är engagerade i damfotbollens framtid, och vi är glada över att genom detta partnerskap kunna bidra till att stärka utvecklingen och etableringen av damfotboll. Vi tror att damfotboll inte bara är ett bra sätt att främja hälsa och välbefinnande, utan också att bygga upp självförtroende och självbild, samt visa upp jämställdhet och driva positiv social förändring.

EVERYONE'S INVITED

Vårt samarbete med våra medlemmar har mycket gemensamt med de värderingar som är kärnan i damfotbollen. För oss handlar det om att vara en del av ett vinnande lag på både, nationell och lokal nivå. Som Europas ledande detaljhandelskoncern för elektronik ger detta partnerskap oss möjligheten att aktivera oss på 24 olika marknader i Europa, tillsammans med våra leverantörer och partners.

Det är med stolthet vi bjuder in alla att följa med oss ​​på denna spännande resa för att njuta, uppleva och delta i damfotbollen!

Läs mer om UEFA Women's Footboll