Mobilen för dig som vill överträffa möjligheterna!

För dig som vill ha ut mer av livet och maximera varje ögonblick, oavsett om du jobbar eller är ledig, finns Samsung Galaxy Z Fold2. Med en omslutande känsla av lyx har den vikbara teknologin nu finjusterats ytterligare, för att låta dig växla ännu smidigare mellan jobb och fritid.

Den stora frontskärmen ger dig omedelbar tillgång till allt som är viktigt – och när du öppnar upp till den inre huvudskärmen möts du av en imponerande 120 Hz och 7,6"-display som låter dig öka produktiviteten och multitaska med flera fönster öppna samtidigt.

Självklart kan du växla mellan skärmarna med minimal fördröjning, och med en kraftfull processor, intelligent dubbelbatteri och 5G-anslutning kan du jobba, streama och spela med imponerande hastigheter.

Möt mobilen som ändrar formen på framtiden. Galaxy Z Fold2 är definitionen av banbrytande teknik. Med dubbla skärmar öppnar den för nya möjligheter, maxad produktivitet och imponerande flexibilitet. Framtiden har två sidor.

Stängd är det en mobil
När din Galaxy Z Fold2 är stängd har du en stark och smidig smartphone-upplevelse i bekvämt enhandsgrepp. Den skarpa skärmen på 6,2” ger dig omedelbar tillgång, överallt.*

*Mätt diagonal är skärmen 6,2” i en full rektangel och 6,2” inberäknat de rundade hörnen. Den faktiska skärmytan är mindre med tanke på de rundade hörnen och kameraurtaget.

Öppen är det en surfplatta
När du öppnar Galaxy Z Fold2 möts du av en 7,6”-skärm som närmast påminner om en surfplatta. Skärmen täcks av Samsungs innovativa, ultratunna glas för en smidigt flexibel upplevelse utan veck och skarvar.*

*Bilder simulerade för illustrativt syfte.
*Mätt diagonal är skärmen 7,6” i en full rektangel och 7,5” inberäknat de rundade hörnen. Den faktiska skärmytan är mindre med tanke på de rundade hörnen och kameraurtaget.


Du vet när du tar den perfekta bilden
När Galaxy Z Fold2 är öppen kan du använda bägge skärmarna för att försäkra dig om att alla blir nöjda med bilden du tar – redan innan du faktiskt har tagit den. Skapa rätt utsnitt med hjälp av huvudskärmen, och ge dem som syns i bilden en chans att justera sina poser innan avtryckaren går.*

*Bild taget med Galaxy Z Fold2 är simulerad i illustrativt syfte. Faktiskt gränssnitt kan eventuellt variera.

Den sömlösa förflyttningen
När du har en app igång på frontskärmen kan du alltid öppna upp till den stora huvudskärmen – och allt innehåll följer med dig dit med minimal fördröjning. Tack vare app-kontinuitet kan skärmarna samarbeta sömlöst.

Öppna för en helt ny spelupplevelse
Dra nytta av den snabba responstiden och smidigheten i den stora 120Hz-skärmen – eller anslut en Bluetooth-kontroll och Galaxy Buds Live med kraftigt reducerad latens för att spela i realtid.*

*Galaxy Buds Live säljes separat.
*Kontroll säljes separat.

Framtidssäkrad med 5G
För många enheter är 5G fortfarande en avlägsen dröm – men Galaxy Z Fold2 har alla förutsättningar på plats. Uppkopplingen, hastigheten och pålitligheten håller dig i framkant, för att du redan nu ska vara redo för allt framtiden har att ge.