Galaxy Z Flip3

Liten. Stor. Och helt unik. Galaxy Z Flip3:s ikoniska design och karakteristiska flexibilitet öppnar för helt nya möjligheter – för å ena sidan är Galaxy Z Flip3 så liten att den ihopvikt enkelt ryms i fickan, å andra sidan är den i uppfällt läge precis lika stor som en vanlig smartphone.

Nu har vi dessutom gjort frontskärmen större, för att du enkelt ska kunna styra, svara och se vad som händer i stängt läge. Och när du öppnar upp till vår snabbaste skärm på 120 Hz får du en sanslös fingertoppskänsla, där högupplösta 6,7" är redo för allt du vill göra – omedelbart.

Tack vare Flex Mode kan den inre skärmen dessutom hållas halvöppen, för unikt smart användning; inte minst när du fotar och vill hitta den perfekta vinkeln. Alla tre kameror är redo att ta dina bilder till nästa nivå.

Galaxy Z Fold3

Galaxy Z Fold3 är både en mobil och en surfplatta – som tar jobb, spel och underhållning till nästa nivå. Med sina dubbla, ultrasnabba 120 Hz-skärmar öppnar den för oändliga möjligheter och maxad produktivitet:

Multi-taska i flera appar samtidigt med Split View; fäll upp mobilen i Flex Mode och få en laptop-lik användarupplevelse med optimerade appar; ta anteckningar under mötet med S PenÅ – eller låt dig uppslukas av din favoritserie på den 7,6" stora, vikbara skärmen.

Skapad för betydligt större upplevelser, som ändå ryms i mobilformat.