Nya Galaxy S20 FE är här!

Galaxy S20 FE har S20-seriens viktigaste och mest uppskattade funktioner - varken mer eller mindre, för att fler ska kunna uppleva en riktig premiummobil. Här finns vår innovativa kamera med kapacitet för professionellt skapande och delande på hög nivå. Med trippla kameror, 30x space zoom och 3x optisk zoom tillsammans med exceptionell ljuskänslighet är möjligheterna att skildra och dela med sig av världen oändliga. Dag som natt.

Allt du behöver. För allt du vill göra.
Det här är mobilen för dig som vill ha allt. Vi har skapat en mobil baserat på de behov som våra användare efterfrågar mest. Oavsett om du vill ta skarpa bilder, spela spel eller bara fylla ditt flöde med saker som inspirerar dig, så är det här den perfekta kombinationen av innovationer från S20-serien. Den här mobilen ger dig allt du behöver så att du kan njuta av allt du vill göra.

Det här är Galaxy S20 FE.

All uppmärksamhet på Infinity-skärmen
Njut av en skärm som går från kant till kant. Med en 6,5 tum FHD Infinity-skärm får du en ram som knappt syns och en kamera som knappt märks. Med en skärm som täcker nästan hela framsidan får du en uppslukande upplevelse när du spelar, kollar film eller ringer videosamtal.*

*Mätt diagonalt är Galaxy S20 FE:s skärmstorlek 6,5” i hela rektangeln och 6,3” med de rundade hörnen; det verkliga synliga området är mindre på grund av de rundade hörnen och kamerahålet.

En trippelkamera i proffsklass
Med tre kameror på baksidan kan du vara säker på att få en perfekt #nofilter-bild. Välj vidvinkelkameran för att få med allt du vill, testa sedan ultravidvinkelkameran för att få med ännu mer. Slutligen kan du använda kameran med teleobjektiv för att zooma upp till 3x optisk zoom.

Zoomen som tar dig närmare händelserna
Med 30x zoom kan du zooma från ena sidan av rummet till den andra. Kombinationen av 3x optisk zoom och 30x Super Resolution Zoom gör att du kan få en bra närbild utan att behöva flytta närmare.*
3x optisk zoom. Upp till 30x Super Resolution Zoom

*Stöder ungefär 3x optisk zoom med 76 mm brännvidd. 30x Space Zoom inkluderar digital zoom, vilket kan orsaka en viss försämring av bilden.

Vår största dual pixel-sensor, för ljusa bilder även i mörkret
Med större pixlar och en förbättrad AI-kamera, är huvudkameran på Galaxy S20 FE anpassad för att fota även i mörker. För att bilden ska bli så tydlig som möjligt tar kameran flera bilder samtidigt som sedan blir till en skarp bild. Med dual pixel-sensorn får du detaljerade och färgglada nattbilder.*

*Galaxy S20 FE dual pixel-sensorns storlek är 1.8μm.

Gå från selfie till självporträtt
Med en 32MP framkamera kan du ta selfies och filma på en helt ny nivå. Var stjärnan framför kameran och njut av skarpare bilder och filmer på dig själv.

En bild blir många bilder med hjälp av AI
Med En Tagning behöver du bara fota en gång för att få flera resultat. Ta ett foto i upp till 15 sekunder och låt sedan telefonen göra jobbet. När du har tagit ett foto visas resultaten i ditt Galleri, där kan du njuta av de bästa bilderna och filmerna från din tagning.*

*Formatet och antalet bilder och filmer från En Tagning kan vara olika beroende på originalbilden. En Tagning kräver att själva tagningen är minst 3 sekunder och upp till 15 sekunder.

Få ut det mesta av 5G
5G är inte bara snabbt – det är supersnabbt. När du är uppkopplad till 5G med Galaxy S20 FE som drivs av processorn Qualcomm Snapdragon 865 5G Mobile Platform så kan du spela live utan avbrott, samtidigt som du kan streama och ta emot videosamtal.*

*Gäller endast 5G-modellen. 5G Ready betyder att produkten är förberedd att stödja 5G-nätverk. För mer info om lansering, tillgänglighet och stöd för din modell, kontakta din operatör.

Ett smart batteri som räcker hela dagen
Lev livet utan att behöva oroa dig för var du kan ladda mobilen. Med 4500mAh (standard) batteri får din telefon tillräckligt med kraft för att ta dig igenom dagen – och den är smart nog att spara lite extra till när du verkligen behöver det.*

*Standardvärde testat i laboratorieförhållanden från tredje part. Standardvärdet är det uppskattade medelvärdet med hänsyn till avvikelser i batterikapacitet bland de provbatterier som testats enligt standarden IEC 61960. Nominell (minimikapacitet) är 4370mAh. Den faktiska batteritiden kan variera beroende på nätverksmiljö, användningsmönster och andra faktorer.
Uppskattad mot användarprofilen för en genomsnittlig användare. Oberoende utvärderat av Strategy Analytics i USA och Storbritannien i serptember 2020 med försläppsversioner av SM-XXX under standardinställning med LTE och 5G Sub6-nätverk (INTE testat under 5G mmWave-nätverk). Det faktiska batteriets livslängd varierar beroende på nätverksmiljö, funktioner och appar som används, frekvensen för samtal och meddelanden, antal gånger som batteriet laddats och många andra faktorer.

Skydd mot stänk, vattendroppar och damm
Med ett IP68-betyg i vatten- och smutstålighet klarar den här telefonen ett vattendjup på 1,5 meter i upp till 30 minuter. Så det går bra att fortsätta leka eller fota trots att mobilen blir lite blöt.*

*Galaxy S20 FE är klassad som IP68. Baseras på testförhållanden för nedsänkning i upp till 1,5 meter sötvatten i upp till 30 minuter. Rekommenderas inte för användning på stranden eller poolen.