Röststyrd underhållning

Google Home fungerar med Chromecast så att du kan streama tv-program, filmer och musik till tv:n eller högtalarna. Få personlig hjälp med kalendern, påminnelser, nyheter och annat när Google Home känner igen din röst.

Google Wifi

Du får det bästa med Google i hemmets Wi-Fi. En tillförlitlig och flexibel router som utan problem kan hantera alla dina enheter och aktiviteter online. Använd Wi-Fi med dina enheter i hela hemmet. Google Wifi är en Wi-Fi-lösning för hemmet som används med modemet och internetleverantören så att du kan streama, ladda ned och dela utan avbrott.
En kraftfull hjälpreda.

Google Home drivs med Google Assistent. Du kan ställa frågor till den. Säga vad du vill ha hjälp med. Det är Google just för dig – alltid till hands.


Ett nätverk som fungerar för dig, helt enkelt.

Google Wifi är en Wi-Fi-lösning som ersätter routern (och fungerar med modemet och internetleverantören du redan har) – så att du får täckning överallt i hemmet. Google Wifi går att använda oavsett internetleverantör.


Streama från mobilen till tv:n. Så enkelt är det.

Det är bara att koppla in Chromecast till tv:n och ett eluttag, så kan du streama din favoritunderhållning direkt från mobilen med ett enkelt tryck. Titta på program, lyssna på spellistor och mycket annat.1 Och du kan använda mobilen som vanligt medan du streamar.