P.O.Radio Delsbo

Välkommen till P.O.Radio Delsbo

OM OSS

PO RADIO - MER ÄN 40 ÅR AV KÖPTRYGGHET!

PO Radio TV har i över 40 år byggt upp långvariga kundrelationer. Med den näraliggande butikens alla fördelar kan våra kunder känna sig trygga och nöjda med vårt utbud och vår service. Och vår strävan har erfarenhetsmässigt visat sig vara helt rätt. Det har gett oss kunder som känner sig som hemma i våra butiker, en trogen kundkrets som återkommer gång på gång.

Förtroendet från våra kunder har i sin tur gjort det möjligt att expandera i jämn takt under de gångna åren. Vi började i en källare i Delsbo, idag omfattar verksamheten två Euronics-butiker i Ljusdal och Hudiksvall med sammanlagt 7 anställda.

po_radio___40_ar_av_koptrygghet.jpg
ett_fordelaktigt_medlemskap1.jpg

ETT FÖRDELAKTIGT MEDLEMSKAP

Eftersom P.O.Radio TV tillhör Euronics med ett 90-tal butiker i Sverige och 11 000 i hela Europa, kan de idag teckna fördelaktiga avtal och köpa stora kvantiteter högkvalitativa varor till pressade priser.

Detta kommer givetvis konsumenten tillgodo i form av välkända märkesvaror till bra priser. Tack vare Euronics styrka och storlek kan vi ligga längst framme med nya produkter och innovationer och får dessutom stöd och utbildning på all ny teknik. Därigenom kan vi alltid ge kunden vägledning med det senaste inom hemelektronik.

Välkommen till våra Euronics-butiker i Ljusdal, Delsbo och Hudiksvall!

bild.jpg

Du är varmt välkommen till vår butik. Nedan hittar du kontaktinformation och öppettider. Tveka inte att ta kontakt med oss för mer information om sortiment och tjänster

Kontakt

Tel
0653 - 16860
Adress
Köpmangatan 2, 824 71 Delsbo


Öppettider

Måndag
Tisdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lördag
Söndag
10.00-17:00
10.00-17:00
10.00-17:00
10.00-17:00
10.00-17:00
Stängt
Stängt