Euronics Business Center

​Euronics Business Center


Euronics första företagscenter!

Nu finns Euronics Business Center i Göteborg. Det blir den första Euronicsbutiken i landet som riktar sig direkt till företagare.


Euronics Business Center i Göteborg arbetar med allt som rör tjänster inom telekom och vilken nytta uppkopplade, moderna företag kan ha av dem. Euronics Business Center arbetar inte bara med att sälja teknik och tjänster, utan fokuserar i minst lika hög grad på rådgivning. Företagskunderna får kvalificerad hjälp att hitta de bästa lösningarna och förstå hur man använder dem.

Vi föreslår det som passar bäst i varje enskilt fall. Företagets behov får avgöra. Att exempelvis välja rätt leverantör av såväl mobilabonnemang som bredband kan spara mycket pengar.

Euronics Business Center har därför ett brett utbud mobila abonnemang för företaget och arbetar med alla de stora operatörerna utan att vara bunden till någon enskild. Hos oss kommer man även att hitta och kunna testa det allra senaste inom datorer, surfplattor, mobiltelefoner och tillbehör.


Euronics Business Center finns på Kungsportsavenyn 21


Kontakt

Tel
0761 - 705 10
Adress
Kungsportsavenyen 21, 411 36 Göteborg


Öppettider

Måndag
Tisdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lördag
Söndag
9-16
9-16
9-16
9-16
9-16
Stängt
Stängt

Försäljningschef: Mikael Tarighi Mikael.tarighi@euronics.se 0761-705104 Affärsutveckling: Amir Dehghani Amir.dehghani@euronics.se 0708-272738